Koulutukset 

Lyhytkoulutukset:

 

REALITEETTITERAPIA ja MOTIVAATIO TAMPERE 

16.12. 2017 Klo 9-15.30 

OHJELMA:

Valinnan teoria ja motivaation lähteet

Sisäisen ja ulkoisen motivaation erot.

Motivaation erilaiset tasot

Realiteettiterapian ja Valinnan teorian käyttö ohjaus- ja opetustyössä

 

Tämä koulutuspäivä sopii kaikille realiteettiterapiasta kiinnostuneille. Erityisesti se sopii ohjaustyössä oleville ja niille joita kiinnostaa oman itsensä johtaminen, muutoksen ymmärtäminen ja hallinta sekä henkisen hyvinvoinnin parantaminen

Koulutuspäivän hinta on 140€.

Lisätiedot ja ilmoittautumiset: [email protected]

 

Viimeinen ilmoittautumispäivä 14.12.2017

 

Vuoden 2018 koulutukset julkaistaan viimeistään joulukuun puolivälissä.

 

 

 

 

 

Realiteettiterapiasta

 

Realiteettiterapia on käytännönläheinen menetelmä parempaan elämän hallintaan. Se tukee ihmisiä tunnistamaan mitä he haluavat ja mitä he tarvitsevat sekä arvioimaan voivatko he realistisesti saavuttaa sen mitä he haluavat. Se auttaa havainnoimaan omaa käyttäytymistä ja arvioimaan haluja ja käyttäytymistä selkeällä ja itseä auttavalla tavalla.

Realiteettiterapia perustuu valinnanteoriaan, systeemiseen selitykseen siitä, miten ihmisen mieli toimii. Valinnanteorian mukaan ihmiset valitsevat valtaosan käyttäytymisestään tyydyttääkseen sisäisiä tarpeitaan.

Perusteet koulutusjakso on laajuudeltaan 30 tuntia/ 4 päivää.  Koulutusohjelma noudattaa Euroopan realiteettiterapia instituutin EIRT :n koulutukselle asettamia ohjeita.  Osallistujat saavat opinnoistaan kansainvälisen todistuksen.

Realiteettiterapia tarjoaa ihmisille työkaluja päivittäiseen käyttöön käytettäväksi henkilökohtaisessa kasvussa ja paremman hallinnan saavuttamisessa heidän elämässään.