Meistä

Olemme Heidi (johdon työnohjaaja CSLE®, perheterapeutti, kouluttaja) ja Jari Härkönen (psykoterapeutti, työnohjaaja, kouluttaja), työpari ja aviopari. Olemme auttaneet ihmisiä elämässä eteenpäin parinkymmenen vuoden ajan. Meillä molemmilla on laaja kokemus työnohjaajina, kouluttajina ja terapeutteina.

Uskomme että ratkaisut ongelmiin ovat aina ihmisen omissa käsissä. Ammattilaisina autamme sinua ja työyhteisöäsi löytämään ratkaisut itse. Usein kohti parempaa tulosta päästään, kun uskallamme ravistella itsemme irti vanhoista uskomuksista ja ajattelumalleista. Muutos on usein pelottava ja rohkeutta vaativa mutta väistämätön. Koko elämä on muutosta sekä työssä, että henkilökohtaisesti. Ammattilaisen avulla voit tehdä uusia valintoja ja tulla tietoiseksi omista mahdollisuuksistasi. Kun uskallat tutustua itseesi, löydät uusia toimintatapoja elämääsi.

Olemme kokeneet tärkeäksi päivittää osaamistamme jatkuvasti. Yhteistyömme realiteettiterapiassa onkin vienyt meitä kouluttautumaan ja kouluttamaan eri puolille Eurooppaa ja Yhdysvaltoihin. Olemme molemmat Euroopan realiteettiterapiainstituutin sertifioituja kouluttajia. Kansainvälinen yhteistyömme on tiivistä ja elävää.

Ota OhjausAvain avuksi elämäsi valintoihin. Pitkä kokemus esimiestyöstä, erilaisten työryhmien ohjaamisesta ja asiakastyöstä on opettanut meille jokaisen ihmisen ainutlaatuisuutta ja kykyä tehdä omanlaisiaan ratkaisuja.

Meidän mottomme on; valitse oma tarinasi.