Ratkaisuja arjen haasteisiin

Työyhteisöissä on monenlaisia ihmisiä ja yhtä monenlaisia tapoja tehdä töitä. Meillä on kokemusta monista työyhteisöistä ja niissä ilmenevistä arjen haasteista. Tyypillisimmät haasteet liittyvät viestintään. Meistä jokainen kokee asiat omista tarpeistaan käsin. Teemme aina jonkinlaista tulkintaa ympäristöstämme. Aina ei edes tiedosteta kuinka pienillä keinoilla voi ennaltaehkäistä isompia konflikteja.  Nämä arjen keinot ovat helppo oppia ja ottaa käyttöön työyhteisössä.  Tarvitaan vain aikaa ja yhteinen halu oppia toimimaan toinen toista kunnioittaen yhdessä.

Tavoitteellisuus ja tuloshakuisuus luovassa ja/ tai ihmissuhdetyössä

Tavoitteellisuus ja tuloshakuisuus yhdistetään usein aivan muualle kuin ihmissuhdetyöhön. Aina kun tavoitteellisuudesta ja tuloshakuisuudesta puhutaan julkisuudessa heräävät epäilykset siitä, että puhutaan palveluiden supistamisesta eli ihmisten irtisanomisesta. Näinkin tapahtuu, mutta tavoitteellisuus ja tuloshakuisuus palvelevat myös luovan työn tekijöitä, ihmissuhdetyön tekijöistä puhumattakaan.

Tuloshakuisuutta kaivataan yhä enenevissä määrin sekä pienissä että suurissa yrityksissä. Näin on, koska muutoksia tapahtuu sekä ennakoidusti että ennakoimatta. Ennakoimattomista muutoksista asiakaskunnan ja toimintaympäristön muutokset voivat olla todella haastavia.
Ammattitaitoisen ja kokeneen Coachin apu näissä tilanteissa voi säästää rahaa, nopeuttaa muutosprosesseja, auttaa pysymään tavoitteissa sekä ennen kaikkea vapauttaa voimavaroja luovaan työhön ja ihmisten kohtaamiseen!

Ota yhteyttä ja varaa kartoitusaikasi.

Esimiehille ja HR vastaaville meillä on tarjota yrityksenne tarpeisiin coaching palveluita erilaisiin tarpeisiinne.

Ryhmäcoahcing palveluita, työnohjauksiamme ja koulutuksiamme voit tilata ympäri Suomea. Hintamme ovat varsin kilpailukykyisiä ja pääkaupunkiseudulla emme peri matkakorvauksia.

Ota yhteyttä niin pohditaan yhdessä, miten me voimme auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi, kehittymään ammatillisesti sekä voimaan paremmin kaikissa ihmissuhteissasi.

Levollista vuotta sinulle ja työyhteisöllesi!

 

Heidi Härkönen
Johdon työnohjaaja, Coach, kouluttaja
OhjausAvain Oy
Neitsytpolku 8
00140 Helsinki