Tarvekeskeisyys asiakastyössä koulutus 7.6.2019 Pori klo 9.30-15.30

 

Tässä tarvekeskeisyys asiakastyössä koulutuspäivässä  syvennät ymmärrystäsi psykologista tarpeista asiakastyössä.

 

  •  Koulutus auttaa sinua kohtaamaan asiakkaitasi uudella, tarvekeskeisemmällä tavalla. Opit luomaan ilmapiirin jossa on vähemmän uhkaa ja enemmän yhteyttä.
  • Se helpottaa erilaisten odotuksien kanssa työskentelyä antamalla sinulle välineitä joiden avulla voit jäsentä arjen vuorovaikutustilanteita asiakkaasi kanssa läpinäkyvästi.
  • Asiakkaidesi rohkaisemiseen ja osallistamiseen tarjoamme sinulle ymmärryksemme ja välineemme erilaisten asiakasryhmien kanssa työskentelystä.

 

Koulutuspäivä sisältää käytännöllisiä käsitteitä ammatillisesta ihmissuhteesta.

  • Opit  tarkemmin motivaation  tunnistamisesta ja hyödyt sen tunnistamisen vaikutuksista ohjaustyössä konkreettisesti. Se auttaa mm rakentavan palautteen ajankohtaistamisessa sekä sitoutumiseen ja ihmissuhteen luomisen liittyvissä taitojen kehittämisessä.
  • Annamme sinulle tarve arviointia varten tarvittavat tiedot ja taidot ja lomakkeet  sekä paljon muuta hyödyllistä oman työsi kehittämiseen.

 

Täältä voit lukea myös aiemmin koulutuksissamme olleiden palautteita: https://ohjausavain.fi/suosituksia-ja-palautteita/

Ilmoittautumiset ja lisätiedot 17.5.2019 mennessä :heidi@ohjausavain.fi

Hinta 139€ sis alv.n ja kaiken koulutuspäivässä tarvittavan

Kyseessä on uuden koulutuksen pilotointi.

ps. Muista myös houkutella kollegat mukaan Porin koulutuspäivään, niin saatte yhdessä käyttää näitä käytännöllisiä asiakastyön kohtaamisen välineitä!